home      béatrice boucher      consulten      cursussen      lezingen & workshops      artikelen      links


urania


themacursus

bar

secondaire progressies

bar

introductie

start 30 januari 2019
3 woensdagavonden van 19.30-22 uur

 

Er zijn verschillende manieren om de ontwikkeling van het potentieel dat in de geboortehoroscoop besloten ligt te bestuderen. De techniek van de secondaire progressies is het meest populair. Het is een methode om de horoscoopfactoren in de tijd te projecteren zodat het mogelijk wordt om de verschillende stadia van ontwikkeling van de persoonljkheid te begrijpen alsook de bijbehorende innerlijke processen. In tegenstelling tot transits zijn ze uniek want de berekening van de secondaire progressies is gebaseerd op een symbolische waarde die voor elk levensjaar toegevoegd wordt aan de radixposities, met het exacte geboortemoment als startpunt.


Naast wat theorie over de vroegere berekeningswijze (met de hand) en die van nu (via softwares) starten we met de studie van de secondaire progressies binnen het tijdbestek van één jaar (2018); vervolgens zullen we kijken naar de progressieve levenslijn - de rode draad - vanaf de geboorte met speciale aandacht voor de secondaire progressieve Maan.


Praktisch: je leert om je software programma de secondaire progressies correct te laten berekenen. Je hebt ook efemerides nodig. We werken met elkaar's horoscopen.


Data:
woensdag 30 januari, 13 februari en 13 maart 2019 van 19.30-22 uur.


Waar
:
Parkstraat, Arnhem

Cursusgeld:
€ 95,00 incl. 21% btw, koffie en thee en je horoscoop in gelijke huizen als je deze nog niet hebt. Er kunnen maximaal vijf mensen meedoen.


Astrologe/docente:
Béatrice Boucher

Informatie en aanmelding:

information@icaquarius.nl

 

 

lijn

introductie

lijn