béatrice boucher     consulten      cursussen      lezingen & workshops      artikelen      links


gustaveklim the kiss


themacursus

bar

relaties - de combine
 bar

4 maart 2020
2 woensdagavonden van 19.30-22 uur


In deze cursus gaan we aan de gang met de combine, een samengestelde horoscoop die net als de composite informatie geeft over de relatie. Maar terwijl de composite met de betekenis van het 7e huis resoneert, weerspiegelt de combine de thema's van het 8e huis. Het geeft informatie over de diepere lagen van een relatie en is inzichtvol in geval van partnerschap die een diepgaande relatie, een zielsverwantschap ervaren.


Data:
4 en 18 maart 2020.
Nodig: je hebt de gegevens nodig van een tweede persoon die daarvoor toestemming geeft en met wie je een (langdurige) zielsverwantschap ervaart. Om de werking van de combine echt te begrijpen is het belangrijk dat de relatie die je hebt met deze persoon deze dimensie draagt; het kan een liefdesrelatie of een vriendschap zijn, zelfs een langdurige samenwerking, een leraar-leerling relatie (zoals bijvoorbeeld die tussen Freud en Jung).


Aanmelding via information@icaquarius.nl 
Meer informatie: 026 443 78 52

Waar:
Parkstraat in Arnhem.

Docente: Béatrice Boucher

Cursusgeld: 80,- incl. koffie/ thee en de horoscoop van je gekozen 'combine'. Omdat we met elkaar's horoscopen werken, kunnen er maximaal vijf mensen meedoen.