home      béatrice boucher      consulten      cursussen      lezingen & workshops      artikelen      links


urania


themacursus

bar

progressieve maanfases
- je levensritme -


bar

introductie

start 3 april 2019
3 woensdagavonden van 19.30-22 uur

 

Het ervaren van verandering was volgens Rudhyar de meest fundamentele van alle menselijke ervaringen net als het bewust zijn/worden dat alle ervaringen in de tijd cyclisch van aard zijn.

De progressieve maancyclus is de cyclus die zich ontvouwt tussen twee conjuncties van de progressieve Zon en de progressieve Maan. De studie van de verschillende progressieve maancycli geeft inzicht in je persoonlijke levensritme en in de timing van de fundamentele 'groei-crisissen' die nodig zijn voor het ontwikkelen van je potentieel als individu.

Deze natuurlijke dans tussen je Zon en je Maan onthult de kracht van je levensritme; het levensthema dat binnen een progressieve maancyclus de nadruk heeft. Door hiervan bewust te worden, krijg je inzicht in dat wat essentiëler is binnen je huidige (progressieve maan) cyclus.


Programma: de betekenis van de verschillende Maanfases (volgens Rudhyar) toegepast op de progressieve Maanfases en de bespreking van elkaar's progressieve Maanfases.


Data:
3 en 17 april; 8 mei 2019 van 19.30-22 uur.


Waar
:
Parkstraat, Arnhem

Cursusgeld:
€ 95,00 incl. 21% btw, koffie en thee en je horoscoop in gelijke huizen als je deze nog niet hebt. Er kunnen maximaal vijf mensen meedoen.


Astrologe/docente:
Béatrice Boucher

Informatie en aanmelding: inschrijfformulier
information@icaquarius.nl

 

 

lijn

introductie

lijn