home       lezingen & workshops         artikelen         links
bar


>
Astrocafe Arnhem


Zeven keer per jaar op de vrijdagavond en een keer op de zondagmiddag, één workshop door een professionele astroloog. Inloop vanaf 19 uur in 't Huukske in Lombok. We starten om 19.30 uur. Iedereen met interesse in de astrologie is van harte welkom!23 november 2018

'Astrologie, intuïtie en Symbolonkaarten'
workshop met Lea Manders


Als astrologen hebben we de beschikking over een prachtig objectief instrument - de horoscoop - dat ons ten dienste staat om de cliënt te ondersteunen. En daarin zijn we uniek: zonder veel voorinformatie kunnen we een prachtige duiding tot stand brengen volgens de regels van onze wetenschap. Die duiding gaat in essentie rationeel, want deze is aan iedereen te leren. Maar welke rol kan je de intuïtie geven en hoe weet je of die intuïtie zuiver genoeg is?

De Symbolonkaarten kunnen via een systeem gelegd worden, maar ook intuïtief geduid worden. Om de intuïtie te trainen gaan we werken en experimenteren met die zuivere intuïtie. Om astrologie en intuïtie te verbinden kan elke deelnemer een astrologische vraag meenemen, bijvoorbeeld een aspect of andere stand waar je intuïtief naar wilt kijken.Lea Manders 2018Lea is ongeveer 15 jaar geleden met de astrologisch Symbolon kaarten in contact gekomen en gebruikt deze kaarten vaak aanvullend op haar consulten, met name voor vervolgconsulten. De beelden zijn zodanig helder en indringend dat zij de cliënt helpen woorden op een andere manier binnen te laten komen.
Daarnaast heeft Lea zich sinds 2010 ontwikkelt in het mediumschap, zodat zij via de intuïtie heel dichtbij het zielsaspect van de cliënt kan komen. Dit heeft haar geoefend in het trekken van een scherpe scheidslijn tussen kennis en intuïtie, waardoor de intuïtie zuiver kan stromen.

waar: Mauritsstraat 22, 6812 BS Arnhem, 't Huukske.
kosten: 22 euro, samen met je aanmelding via astrocafé over te maken op NL17INGB0003290439 t.n.v. B.M. Boucher o.v.v. 'AcA - 23 november'. Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro op rekening. Restitutie bij annulering: tussen 21oktober en 1 november, 15 euro; daarna geen restitutie. Als je laat beslist mee te doen, check eerst of er nog plek is. Je kan dan contant ter plekke betalen.
koffie/thee: 50 ct voor het Huukske.

programma
19 uur inloop met koffie en thee
19.30-20.30 eerste deel van de workshop
20.30-21.00: pauze
21-22 uur tweede deel van de workshopworkshops to come


- 18 januari 2019 - Uranus in Stier, welke aardverschuivingen staan jou te wachten de komende 7 jaar? - Elise Schouten
- 15 februari - Horoscoopduiding als rechtbankdrama: planeten als advocaten, als getuigen, als rechters - Martien Hermes
- 22 maart - Nine Star Ki Astrologie - Gerrie Dimmendaal
- 19 april - Uurhoeken - Liz Hathway
- zondagmiddag 19 mei - nog een verrassing

Astrocafe Arnhem