home       lezingen & workshops         artikelen         links
bar
 

bar

astrocafé arnhem


Het HuukskeEen keer per maand op de vrijdagavond, een astrologie workshop door een professionele astroloog. De workshop is van 19.30-22 uur in 't Huukske in Lombok; vanaf 19 uur inloop. Iedereen met interesse in de astrologie is van harte welkom!19 oktober 2018

'De cyclus van Jupiter'
workshop door Béatrice Boucher


Eťn van de basisprincipes van de astrologie is dat de ontwikkeling van bewustzijn door twaalf fasen heen gaat. De twaalf dierenriemtekens zijn twaalf archetypische energieŽn, die elkaar opvolgen en elkaar op zeer bijzondere wijze aanvullen of uitdagen. Dit twaalfvoudige ritme zien we terug in alle groeiprocessen van een mens, een project,een idee, een bedrijf. Zo ontvouwt zich het levensritme van .... bijna alles eigenlijk.


Tijdens de lezing zullen we voor beginners kennismaken met en voor gevorderden opnieuw kijken naar deze twaalf fasen en hun symboliek en hoe deze in de (astrologische) praktijk uitwerken, in het bijzonder in de ontvouwing van het leven volgens de cyclus van Jupiter. Neem je horoscoop mee. Iedereen is welkom!

 


Beatrice BoucherBéatrice Boucher (Paris, 1956): de echte ontmoeting met astrologie viel samen met mijn komst in Nederland. Tijdens mijn studie aan de sociale academie las ik alle boeken van Steiner, Jung, Assagioli en Krishnamurti die in de bibliotheek te vinden waren. Terwijl ik in de hulpverlening werkte, volgde ik lessen bij diverse astrologen en de Voice Dialogue training. Na vele jaren studeerde ik af aan de Faculty of Astrological Studies in England waar ik al ruim 12 jaar distance learning tutor ben.

Voor mij is astrologie een pad - a long journey. Als we echt zouden begrijpen hoe cycli werken, en hoe met onze sterren samen te werken (lees onze horoscoop) dan zouden we veel dichterbij ons 'zelf' komen.

 

waar: Mauritsstraat 22, 6812 BS Arnhem, 't Huukske.
kosten: 22 euro, samen met je aanmeldingna via astrocafé over te maken op NL17INGB0003290439 t.n.v. B.M. Boucher o.v.v. 'AcA - 19 oktober'. Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro. Restitutie bij annulering: tot 20 september, 19 euro; tussen 21 september en 1 oktober, 15 euro; daarna geen restitutie. Als je laat beslist mee te doen, check eerst of er nog plek is. Je kan dan contant betalen ter plekke.
koffie/thee: 50 ct p.k is voor het Huukske.

programma
19 uur inloop met koffie en thee
19.30-20.30 eerste deel van de workshop
20.30-21.00: pauze
21-22 uur tweede deel van de workshop

Er kunnen max 20 mensen meedoen.

 

workshops still to come
- 23 november - astrologie, intuïtie en symbolonkaarten - Lea Manders
- 18 januari 2019 - Uranus in Stier, welke aardverschuivingen staan jou te wachten de komende 7 jaar? - Elise Schouten

spiraal