home       lezingen & workshops         artikelen         links
bar
 

bar

astrocafé arnhem


Het HuukskeEen keer per maand op de vrijdagavond, een astrologie workshop door een professionele astroloog. De workshop is van 19.30-22 uur in 't Huukske in Lombok; vanaf 19 uur inloop. Iedereen met interesse in de astrologie is van harte welkom!19 oktober 2018

'De cyclus van Jupiter'
workshop door Béatrice Boucher


Eén van de basisprincipes van de astrologie is dat de ontwikkeling van bewustzijn door twaalf fasen heen gaat. De twaalf dierenriemtekens zijn twaalf archetypische energieŽn die elkaar opvolgen en elkaar op zeer bijzondere wijze aanvullen of uitdagen. Dit twaalfvoudige ritme zien we terug in alle groeiprocessen van een mens, een project, een idee, een bedrijf. Zo ontvouwt zich het levensritme van .... bijna alles eigenlijk.


Tijdens de lezing/workshop zullen we voor beginners kennismaken met en voor gevorderden opnieuw kijken naar deze twaalf fasen en hun symboliek en hoe deze in de (astrologische) praktijk uitwerken, in het bijzonder in de ontvouwing van het leven volgens de CYCLUS VAN JUPITER. Neem je horoscoop mee.
Iedereen is welkom!

Mocht je nog geen horoscoop hebben, email mij je gegevens door,
je krijgt deze (gratis) van mij op 19 oktober.


Beatrice BoucherBéatrice Boucher (Paris, 1956): mijn echte ontmoeting met astrologie viel samen met mijn komst in Nederland in 1976. Tijdens mijn studie aan de sociale academie ontdekte ik de boeken van Steiner, Jung, Assagioli, Krishnamurti én van Dane Rudhyar. Terwijl ik in de hulpverlening werkte, volgde ik de astrologielessen van Leida Arps, begon me te verdiepen in de esoterische astrologie en studeerde ik af aan de Faculty of Astrological Studies in England waar ik distance learning tutor ben. Ik heb mijn praktijk in Arnhem (en dit is mijn website :)

waar: Mauritsstraat 22, 6812 BS Arnhem, 't Huukske.
kosten: 22 euro, samen met je aanmelding via astrocafé over te maken op NL17INGB0003290439 t.n.v. B.M. Boucher o.v.v. 'AcA - 19 oktober'. Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro. Mocht je laat beslissen om mee te doen, check eerst of er nog plek is want er kunnen max 18 mensen meedoen. Je kan dan ter plekke contant betalen.
Thee: 50 ct p.k is voor het Huukske.

programma
19 uur inloop met koffie en thee
19.30-20.30 eerste deel van de workshop
20.30-21.00: pauze
21-22 uur tweede deel van de workshop


workshops to come
- 10, 17 oktober en november: themacursus 'de 3 waterhuizen'
- 23 november - astrologie, intuïtie en symbolonkaarten - Lea Manders

- 18 januari 2019 - Uranus in Stier, welke aardverschuivingen staan jou te wachten de komende 7 jaar? - Elise Schouten

Astrocafe Arnhem